Spelet om konsumtionen

Från hösten 2022 och två år framåt kommer vi att försöka kommunicera forskningen i projektet MISTRA Sustainable Consumption genom användningen av Megagames. Detta finansieras av Formas som ett forskningskommunikationsprojekt vi kallar ”Spelet om konsumtionen”, eller ”Changing the game of consumption”. Syftet är att mån nya grupper och kommunicera på ett engagerande sätt kring avgörande val vi behöver göra kopplat till vår konsumtion och livsstil i omställningen till ett hållbart samhälle. På den här webbplatsen kommer vi att rapportera löpande om de aktiviteter vi ägnar oss åt, inklusive speldesign och speltester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s